Giorgio Event - Esküvőszervezés, rendezvényszervezés, ceremóniamester.

Giorgio Event - Esküvőszervezés, rendezvényszervezés, ceremóniamester.

ESKÜVŐSZERVEZÉS

Esküvői helyszínek

 
A legfontosabb a jó helyszín kiválasztása, ami tökéletesen megfelel az izléseteknek. Ez lehet akár esküvői sátor, kastély, hotel, étterem, csárda...
 
 

Meghívó, ültetőkártya, köszönet ajándék

 
Apró, ámde fontos részletek, amik igazán hangulatossá tudnak varázsolni egy lakodalmat.
 

Esküvői fotó, videó

 
Fotóst és videóst érdemes profit választani, ugyanis sok-sok év múlva az emlékek megkopnak, csak a képek és a videó marad, amikkel olyan jó azt a sok élményt újraélni!
 

Zenekar, DJ

 
Az esküvő hangulatát legjobban befolyásoló tényező a jól megválasztott zene, zenekar vagy DJ.
 

Vőfély, Ceremóniamester

 
A Vőfély és a Ceremóniamester feladata gyakorlatilag ugyanaz: a vendégek felhőtlen szórakoztatásának biztosítása. Ceremóniamestert az elegánsabb hangulatú, modernebb esküvőkre ajánljuk. Ő mellőzi a népies kellékeket, öltönyben érkezik, és mint jó házigazda, végigkonferálja az estét.
 

Dekoráció

 
Minden esküvőnek van stílusa és meghatározó színe, vagy színei, amik harmonizálnak a menyasszonyi csokorral, autódísszel, meghívóval, díszítésel.
 

Menyasszonyi torta

 
A lakodalom legédesebb kelléke. Színben és formában szinte végtelen a kínálat.
 

Esküvői szépségápolás

 
Nem csak a menyasszonynak! A vőlegénynek is ugyanolyan fontos az ápoltság.
 

Esküvői ruhák

 
Menyasszonyi ruhák és vőlegénydivat stylist-tal, hogy minden tökéletes legyen a Nagy Napon.
 
 

Esküvői különlegességek

 
Csokiszökőkút
A nevéből is adódik, hogy szökőkút formájú gép, amelyből felmelegített belga csokoládé folyik ki. Ebbe a lefolyó édességbe lehet pálcikára szúrt gyümölcsöket, friss vagy aszalt formában, illetve marcipánokat, pillecukrot vagy piskótadarabokat mártogatni. Legújabban a csokimártás után kókuszreszelékben, dióreszelékben lehet meghempergetni a finomságokat.
 
Pezsgőszökőkút
Üdítő látvány, ahogyan egy finom, élénkítő punch vagy gyöngyöző pezsgő csordogál a szökőkútban. A pezsgőszökőkút remek mulatság, vendégei és Ön is kiszolgálhatják magukat bármilyen nedűvel, legyen az pezsgő, bor, koktél vagy punch. Csak tartsa poharát a csordogáló szökőkút alá és töltse meg kedvenc italával. A pezsgőszökőkútban legjobb szénsavmentes italt használni, ha mégis a pezsgő vagy más szénsavas italt használunk benne, a folyamatos cirkuláció következtében az ital kb. 20 perc alatt elveszíti a szénsavas jellegét.
 
Esküvői galambröptetés
Jelképezi az ifjú pár eljövendő békés, szeretetteljes közös életet.
 
Esküvői pillangóröptetés
Sok évtizedre visszanyúló hagyománya van a pillangók röptetésének, elsősorban az angolszász országokban, a hazánkban azonban az elmúlt évben jelent meg először ez a kínálat a szolgáltatók palettáján. A pillangók röptetése a szerelem, a tánc, a boldogság szimbóluma.
 
Esküvői tűzijáték
Engedélyköteles szolgáltatás, amely jól időzítve lehet akár az esküvő csúcspontja, hiszen lenyűgöző látványban részesíti a násznépet.
 
Lufiposta
A vendégek előre megcímzett és felbélyegzett képeslapokra ígéreteket írnak nászajándékként az ifjú párnak. Héliummal töltött lufik szalagjára kötik a képeslapokat, és egyszerre szélnek eresztik azokat. Amelyik képeslap megérkezik az ifjú párhoz, azt az ajándékot be lehet váltani a feladónál.
 
Kívánságdoboz
Az esküvők egyik legaranyosabb kelléke a kívánságdoboz. A vacsora helyszínén vagy a fogadás előtt kitesznek egy asztalra egy szép dobozt, mellé tollat, és papírt, amire a vendégek felírhatják a jó kívánságokat az ifjú párnak, majd bedobják a dobozba. Ez is egy életre szóló emlék lehet az esküvőről.
 
Esküvői vendégkönyv
Az esküvői vendégkönyv néhány éve vált szokássá hazánkban. Segítségével a vendégek elláthatják jó tanácsokkal és gratulációkkal az ifjú párt, így a leírt sorok örökké emlékezetes maradnak.
 
Mosolytervezés
Az esküvőn a legtöbbet fényképezett dolog a menyasszony és a vőlegény mosolya. Ezért nagyon fontos, hogy tökéletes és ragyogó fehér legyen.
 
Nászút tervezés
A csodálatos lakodalom után jöhet a nászút! Bárhová, a lényeg csak az, hogy együtt!
 

+36 20 429 3261 | info@giorgioevent.hu