Giorgio Event - Esküvőszervezés, rendezvényszervezés, ceremóniamester.

Giorgio Event - Esküvőszervezés, rendezvényszervezés, ceremóniamester.

AKTUÁLIS

Trash The Dress fotózás (TTD)

 
A legújabb amerikai őrület már hazánkban is! Az igazán merész pároknak...
Lényege, hogy az esküvő után a megvásárolt ruhát nem teszik be a szekrénybe vagy fel a padlásra, hanem még egy utolsó fotózás keretében tönkreteszik azt.
Az ara ötletesen, vidáman és mulatságosan mutatja ki elkötelezettségét szerelmének. Hiszen lehet a ruha vizes, koszos, sáros, a lényeg, hogy tedd tönkre! Mert már úgysem kell többé!
Így igazán kreatív fotók készülhetnek, kinek-kinek a vérmérséklete szerint: létezik romantikus, tengerbe merülős, szökőkút alatt kézen fogva állós verziója ezeknek a fotóknak, de egészen durva, saras, borongós, misztikus képek is születhetnek.
 
 

Esküvői honlap

 
A mai rohanó világban nem biztos,hogy van arra időtök,hogy minden rokonhoz eljussatok az esküvői képekkel...gyakran ebből indulnak a sértődések...
Miért ne lehetne egy saját weblapotok? Ahol minden barátnak és ismerősnek meg tudjátok mutatni az esküvői képeiteket, akár azoknak is, akik nem lehettek ott az esküvőtökön.
Ti választhatjátok meg a weblap stílusát, színvilágát. Barátaitok, ismerőseitek a weblapról közvetlenül nektek küldhetik el a gratulációkat e-mailen. A weblapon akár az összes esküvői képetek rajta lehet kategóriákra bontva. Készülődés, fotózás, szertartások, lakodalom...
 

+36 20 429 3261 | info@giorgioevent.hu